Miroslav Sanytrák

Motto: „Výsledky jsou způsobeny dělním správné věci, nikoliv děláním věcí správně.“ Petr Drucker. „Předávám letité praktické zkušenosti jako kouč/mentor/ poradce v plné šíři marketing managementu. Buduji silné týmy, které vedu ke splnění cílů. Měním myšlení lidí a ukazuji cesty vedoucí k zisku.“

Expert Overview

 Předávám letité praktické zkušenosti jako kouč/mentor/ poradce v plné šíři marketing managementu. Buduji silné týmy, které vedu ke splnění cílů. Měním myšlení lidí a ukazuji cesty vedoucí k zisku.“Prošel jsem (a stále procházím) jako kouč/mentor, případně poradce v marketing managementu od malých po střední firmy, od OSVČ pro akciové společnosti. Řeším situace a odstraňuji z myslí lidí slovo problém. Od roku 1995 mám na svém kontě přes 25.000 koučink/mentoring hodin, které neustále přibývají.  V mnoha firmách jsem pracoval a pracuji jako HR trenér soft skills. U začínajících i stávajících firem buduji firemní kulturu, vytvářím popisy pracovní činnosti jednotlivců i týmů, provádím personální audity, měřím snímky pracovního dne, nastavuji procesní řízení a zabývám se odstraněním stresu.

Jako lektor jsem působil řadu let na ČVUT. Také jsem trénoval fotografy na Institutu tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě.

Jako mentalista řeším vlastnosti lidí a jsem najímám pro výběrová řízení dle organizačního schématu firmy. Říká se o mně, že jsem expert na komunikaci, především na tajnou řeč těla.

Od roku 1989 učím fotografii a trénuji jako fotokouč-mentor začínající i stávající fotografy. 24 let působím jako kurátor fotografické  Galerie Koníček v Lucerně v Praze. Okrajově pracuji jako profesionální fotograf. Řadu let jsem působil jako ředitel strategického a personálního managementu Centra FotoŠkoda.

Vzdělání a kvalifikace

1997 : Filozofická fakulta univerzity Palackého v Olomouci – andragogika v profilaci na personální management: bakalář, Bc.
2003: Newport University : MBA
2013: Newport University : Ph.D.

1979 : SPŠ – hutnická a hornická Kladno-Sítná
1993 : Osvědčení  a Diplom – Švýcarská vzdělávací nadace Transfer: Podnikové hospodářství a management
1995 : NEBSM London – certifikáty:  řízení lidských zdrojů, řízení informací, řízení finančních zdrojů, řízení výrobků a služeb
2014 : Osvědčení : BOZP
2016 : Osvědčení: Lektorská činnost pro oblast BOZP, PO, ŽP